Förutom biljardköerna här har vi valt ut några andra julklappstips till alla biljardspelare och biljardintresserade. Här är 5 perfekta julklappstips till biljardspelaren:

Julklappstips 1 – Mini biljardbord

mini biljardbordSjälvklart inte samma sak som the real deal – ett riktigt biljardbord – men detta mini-biljardbordet att ha på bordet ger faktiskt lite spelkänsla då det trots allt är nästan 1 meter långt! Mått: 95×53 cm.

Pris: 579 kr, läs mer här.

 

 

 

Julklappstips 2 – biljard halsband

julklappstips biljard halsbandHandgjort halsband med biljardbollar och triangel innan sprängning. Smycket är gjort helt för hand i fimolera, ett riktigt unikt julklappstips.

 

 

 

 

Julklappstips 3 – en 8 ball

julklappstips 8 ballEn rolig och billig julklapp till biljardentusiasten; en 8-ball. Funkar båda att spela med eller varför inte som en kul inredningspryl?

Pris: 89 kr, läs mer här.

 

 

 

Julklappstips 4 – Darttavla

darttavlaDarttavlan har en given plats bredvid biljard- eller snookerbordet! Den här darttavlan från One80 är av riktigt bra kvalitet, den är självläkande och har bestående färger. Tillbehör för upphängning medföljer. 24 månaders garanti.

Pris: 349 kr, läs mer här.

 

 

 

Julklappstips 5 – Biljard startpaket

biljard startpaketDet här startpaketet från BCE innehåller precis allt för biljardspelaren; bollar från Aramith, triangel, två stycken tvådelade lönnköer på 145 cm, krita, bordsöverdrag m.m. Priset kan tyckas något högt men alla delarna håller hög kvalitet, exempelvis är triangeln av trä istället för plast som billigare varianter ofta är tillverkade av.

Pris: 1695 kr, läs mer här.

 

Letar du efter julklappstips till icke-biljardintresserade personer är nog tyvärr inte tipsen ovan till så mycket hjälp, då rekommenderar vi istället Hitta Julklappar som har en hel del bra julklapps- och presenttips.

Kommentarer

kommentarer