Titta på livestreamad snooker gratis

Hos Unibet går det nu att livestreama snookermatcher helt gratis. Det enda som krävs är att du har öppnat ett konto och gjort en insättning så att du har pengar på kontot. Vad du gör med din insättning spelar ingen roll – det enda som spelar roll är att du har ett positivt saldo på spelkontot. Minsta insättning är på 100 kr. Jämför det med ett EuroSport-abonnemang som för närvarande kostar 99 kr i månaden (1188 kr / år).

Hur är det då gratis om jag måste sätta in pengar? Jo, du behöver inte omsätta dina pengar för att kunna titta på snooker och andra live-sändningar. Vill du inte längre ha tillgång till live-matcherna är det bara att ta ut pengarna igen, se det istället som en depositionsavgift.

Vill du ändå få något extra för din insättning får du hos Unibet just nu lägga ett gratisspel värt 100 kr . Vinner du din satsning vinner du som vanligt – förlorar du får du tillbaka insatsen (utan omsättningskrav!). Notera att det är 18 årsgräns för att öppna konto hos Unibet och att regler och villkor gäller.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Men hur som helst, så här gör du för att kolla på gratis snookermatcher hos Unibet.

Så streamar du snooker hos Unibet

  • Öppna konto hos Unibet , registrera dig med mobilt eller vanligt BankID så går det snabbare och kontot blir verifierad direkt. Du kan sen använda BankID för att logga in nästa gång du besöker webbplatsen.
  • Leta upp Odds > Snooker > Livestreaming för att se om några snookermatcher finns att streama just nu.

Klicka på ”Livestreaming” i menyn och därefter på biljard-symbolen om den inte redan är vald. Nu får du upp alla matcher som går att streama gratis hos Unibet.

Leta upp Livestreaming i menyn

Om matchen går att streama har den en ”U TV” (Unibet TV) symbol.

Matchodds till vänster, livestream till höger

Vill du även spela på matchen finns bl.a. matchodds där du helt enkelt tippar vem du tror kommer vinna matchen. Det går ofta även att spela på andra kombinationer som först till x antal frames, korrekt resultat i matchen (dvs slutresultat i antal frames).

Livestreamingen går att förstora upp för att få bättre bild, det går dock inte att välja fullskärm, så är kan det se ut:

Match mellan Neil Robertson och Graeme Dott, UK Championship.

Utöver live-betting på snookermatcher går det självklart även att spela på andra turneringar och matcher. Är du stensäker på att Ronnie O’Sullivan vinner The Masters så får du exempelvis i skrivande stund 4,33 gånger pengarna på den satsningen.

Gillar du statistik – och inte helt litar på din intuition när det gäller spel – kan du klicka statistiksymbolen för att se massvis med data från olika mästerskap och matcher.

Klicka här för att öppna ditt gratis konto hos Unibet , sätter du in 100 kr får du just nu välja om du vill få ett 100 kr freebet eller 100 free spins till casinot.

Andra sätt att titta på livestreama snooker

  • EuroSport Player, kostar 99 kr per månad.
  • Vissa andra spelbolag, som Bet365, streamar ibland också snookermatcher.
  • Så kallade ”fulstreamar” på nätet, dock dålig kvalitet, massa reklam med risk för att få virus och tveksamt om det är lagligt.

Har du några kommentarer eller andra tips kring livestreamad snooker får du gärna kommentera den här artikeln.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Kommentarer

kommentarer

Leave your comment

<